Sök

Ange sökord separerade med mellanslag, t.ex sökord1 sökord2 sökord3.
Begränsa sökningen genom att placera ett plustecken(+) framför de ord som måste finnas med på alla träffar, t.ex. +sökord1 +sökord2 +sökord3.

Begränsa sökningen genom att placera ett minustecken(-) framför de ord som inte får finnas på någon träff, t.ex. +sökord1 +sökord2 -sökord3.

Kontakta oss

Det går bra att använda någon av de de övriga kontaktadresserna.

Cappelleri Advokatfirma

Via Caio Mario, 13
00192-Roma, RM, ITALY
Telefono: +39 06 32651246
Fax: +39 06 66209666
Fax: +39 06 32651296
Email:
SIP Url: 5343426@sip.messagenet.it

 

Valid XHTML 1.0 Strict

CSS Valido!

Profil

Historia

StudioFöretaget föddes i Rom 1968 efter initiativ av Mario Cappelleri som efter en kort erfarenhet på den italienska ENI, valt bort att utmana sig själv i den egna employeing yrke.

Kontoret, redan från början specialiserat sig på arbete och social trygghet, utveckling av nya och banbrytande metoder, som kännetecknade den romerska historien baren.

De olika händelser och den tid som förflutit ledde Dóminus för företaget att lämna en monothematic jobb och öppna flera professionella fronter för att tillgodose behoven hos en målgrupp av kunder allt mer växande heterogen.

I slutet av 80-talet och under 90-talet företaget ändrat sin profil och ett inre arbete division började, så att en ganska komplex struktur började verkligheten, med många andra yrkesgrupper.

Present

För närvarande, i samarbete med advokat Mario Cappelleri utföra sitt yrke Mauro D'Antonio, Mauro Longo Cesare del Monte, som handlar om arbete, social trygghet, familj, försäkringar, ny teknik, ITC, kommersiella, administrativa och straffrättsliga frågor som och ge stöd på och arbitrations.

På senare tid har ett stort och växande antal unga jurister ge sitt samarbete till förmån för den tidigare, med vård, under överinseende av dekanus yrkesverksamma, av olika aspekter av det dagliga frågor.